Barley 2 SET
Obsah: 200g prášku
Cena: 936kč
Cena: 936kč
Popis produktu
Barley díky vysokému obsahu enzymů, aminokyselin a dalších látek, které dodává do organismu, působí pozitivně především na trávicí systém, krev a kůži. Upravuje vnitřní prostředí a je vydatným zdrojem energie.
Bioinformace jsou frekvence, které napodobují řídící impulzy podkorových center mozku, regulujících vegetativní nervovou soustavu a činnost vnitřních orgánů. Jejich působením dochází k vyrušení negativních informací a vyvolání zpětného regeneračního procesu.
Barley neobsahuje žádné příměsi, je vyrobený podle zásad ekologického zemědělství. Šetrně zpracovávané mladé rostlinky ječmene obecného (Hordeum vulgare) se sklízejí v období raného růstu ve výšce 15 cm nad zemí, v době, kdy rostlina čerpá z půdy a vzduchu nejvíce účinných látek. Mladý ječmen je bohatým přírodním zdrojem potřebných živin, minerálů a vitaminů. Výjimečný je především vysokým obsahem více než 20 živých enzymů, vlákniny, aminokyselin a rostlinných bílkovin, které jsou snadno využitelné pro zdravý růst organismu a ideální pro prevenci
patologických stavů.
Účinky Barleye
Použití Barleye
Barley je díky své vysoké nutriční hodnotě vhodný jako každodenní doplněk zdravého jídelníčku. Nezbytný je při jarních očistných půstech, dietách a vhodně se uplatňuje i při redukci váhy. Jako silný antioxidant chrání tělo před účinky volných radikálů a nejrůznějších typů škodlivého záření (UV, RTG, …), regeneruje kůži po ozáření. Normalizuje hladiny cukru v krvi a působí příznivě na slinivku, díky čemuž je zvláště vhodný pro diabetiky, dále působí proti chudokrevnosti a celkově čistí krev a vylepšuje krevní obraz. Díky protizánětlivému působení má své uplatnění při léčbě řady kožních chorob – akné, alergické vyrážky, skvrny, ale také při léčbě chronických zánětlivých onemocnění vnitřních orgánů (játra, srdce, plíce,…).
Energetické působení Barleye podle principů TČM
Barley ovlivňuje především energetické dráhy žaludku, slinivky a sleziny, tenkého a tlustého střeva, jater, žlučníku, srdce, osrdečníku a tří zářičů (tří ohnišť).
Složení Barleye
Enzymy: Mladý ječmen obsahuje řadu biologicky aktivních enzymů, které jsou katalyzátorem téměř všech metabolických procesů probíhajících v těle a pomáhají udržovat organismus v rovnováze. Enzymy hrají významnou roli při všech zánětlivých procesech, posilují celkovou odolnost a obranyschopnost organismu, zajišťují dobré prokrvení, správnou hustotu krve a přispívají k hojení ran.
Aminokyseliny: Oproti obilnému zrnu obsahuje prášek z mladé ječmenné trávy dvojnásobné množství proteinů. Jde především o aminokyseliny a rostlinné peptidy, snadno využitelné pro lidské tělo. Rostlinné peptidy chrání povrchové tkáně a sliznice před poškozením a přispívají k jejich regeneraci. Aminokyseliny jsou základním stavebním kamenem bílkovin, ze kterých je tvořena každá buňka lidského organismu, a jsou tak nepostradatelné pro zdravý buněčný růst, regeneraci a celkově pro zachování veškerých životních funkcí. Mladý ječmen obsahuje 18 (z 20) aminokyselin včetně esenciálních, které si tělo neumí vyrobit samo.
Vitaminy a minerály: Barley obsahuje široké spektrum vitaminů a minerálů vázaných v přirozené a dobře vstřebatelné formě. Jejich účinnost se synergicky zvyšuje vyváženým zastoupením a přítomností v biologickém komplexu s polysacharidy a bioflavonoidy. Vitaminy a minerály jsou rovněž důležité pro aktivaci přítomných enzymů. Mladý ječmen je zvlášť uznávaný pro vysoký obsah betakarotenu, provitaminu A, který působí jako účinný antioxidant a chrání tělo zevnitř i zvenku proti škodlivým účinkům volných radikálů a slunečního záření. Dále je bohatým zdrojem vitaminů skupiny B a C , které napomáhají regeneraci fyzických i psychických sil.
Chlorofyl: Fotosyntetické barvivo chlorofyl má vliv na stimulaci růstu tkání, tvorbu krve a červených krevních buněk i na celkové zlepšení krevního obrazu. Výrazně urychluje hojení ran, popálenin a brání vzniku zánětů a infekcí. Neutralizuje účinky volných radikálů, působí proti stárnutí organismu a podporuje imunitní systém. Poskytuje ochranu proti různým typům škodlivého záření a působení řady potenciálně škodlivých chemických látek.
Antioxidanty: Z mladého ječmene byly izolovány látky s antioxidačními vlastnostmi, které mohou přispět k prevenci civilizačních chorob. Přítomnost antioxidantů prokazatelně snižuje riziko napadení virovou infekcí.
Doporučené dávkování
3 lžičky prášku rozpuštěné ve 2 dl vody užívat nejlépe po ránu.
Prášek zamíchejte ve sklenici studené nebo vlažné vody (Pozor! Teplota vyšší než 50 °C ničí enzymy).
Barley užívejte nalačno alespoň 20 minut před jídlem.
Po třech týdnech užívání doporučujeme jeden týden pauzu.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování!
Nápoj je chutný v kombinaci se zeleninovými šťávami.
Při užívání tohoto produktu je nutné dodržovat dostatečný pitný režim.
Upozornění: Výrobek není určen pro děti do 3 let a osobám přecitlivělým na chlorofyl a ječmen. Doplňky stravy nejsou určené jako náhrada pestré stravy.
Způsob skladování: Uchovávejte v suchu a temnu při teplotě 10–25 oC, chraňte před mrazem. Ukládejte mimo dosah dětí!
Barley
je bioinformační přípravek obsahující 100% extrakt z mladého ječmene.Barley díky vysokému obsahu enzymů, aminokyselin a dalších látek, které dodává do organismu, působí pozitivně především na trávicí systém, krev a kůži. Upravuje vnitřní prostředí a je vydatným zdrojem energie.
Bioinformace jsou frekvence, které napodobují řídící impulzy podkorových center mozku, regulujících vegetativní nervovou soustavu a činnost vnitřních orgánů. Jejich působením dochází k vyrušení negativních informací a vyvolání zpětného regeneračního procesu.
Barley neobsahuje žádné příměsi, je vyrobený podle zásad ekologického zemědělství. Šetrně zpracovávané mladé rostlinky ječmene obecného (Hordeum vulgare) se sklízejí v období raného růstu ve výšce 15 cm nad zemí, v době, kdy rostlina čerpá z půdy a vzduchu nejvíce účinných látek. Mladý ječmen je bohatým přírodním zdrojem potřebných živin, minerálů a vitaminů. Výjimečný je především vysokým obsahem více než 20 živých enzymů, vlákniny, aminokyselin a rostlinných bílkovin, které jsou snadno využitelné pro zdravý růst organismu a ideální pro prevenci
patologických stavů.
Účinky Barleye
- jemně detoxikuje organismus
- podporuje střevní peristaltiku a působí proti zácpě, pomáhá v boji proti nadváze
- snižuje riziko civilizačních chorob
- působí proti vnitřním i vnějším zánětům a infekcím
- chrání pokožku před škodlivými druhy záření
- snižuje kyselost vnitřního prostředí, obnovuje acidobazickou rovnováhu
- má ochranný vliv na tkáně, sliznice a kůži, urychluje hojení ran
- díky antioxidačnímu působení zpomaluje stárnutí buněk
- vylepšuje krevní obraz díky vysokému obsahu organického železa
- působí příznivě na hormonální systém
- dlouhodobě vylepšuje psychiku
- snižuje tělesné pachy, osvěžuje dech
Použití Barleye
Barley je díky své vysoké nutriční hodnotě vhodný jako každodenní doplněk zdravého jídelníčku. Nezbytný je při jarních očistných půstech, dietách a vhodně se uplatňuje i při redukci váhy. Jako silný antioxidant chrání tělo před účinky volných radikálů a nejrůznějších typů škodlivého záření (UV, RTG, …), regeneruje kůži po ozáření. Normalizuje hladiny cukru v krvi a působí příznivě na slinivku, díky čemuž je zvláště vhodný pro diabetiky, dále působí proti chudokrevnosti a celkově čistí krev a vylepšuje krevní obraz. Díky protizánětlivému působení má své uplatnění při léčbě řady kožních chorob – akné, alergické vyrážky, skvrny, ale také při léčbě chronických zánětlivých onemocnění vnitřních orgánů (játra, srdce, plíce,…).
Energetické působení Barleye podle principů TČM
Barley ovlivňuje především energetické dráhy žaludku, slinivky a sleziny, tenkého a tlustého střeva, jater, žlučníku, srdce, osrdečníku a tří zářičů (tří ohnišť).
Složení Barleye
Enzymy: Mladý ječmen obsahuje řadu biologicky aktivních enzymů, které jsou katalyzátorem téměř všech metabolických procesů probíhajících v těle a pomáhají udržovat organismus v rovnováze. Enzymy hrají významnou roli při všech zánětlivých procesech, posilují celkovou odolnost a obranyschopnost organismu, zajišťují dobré prokrvení, správnou hustotu krve a přispívají k hojení ran.
Aminokyseliny: Oproti obilnému zrnu obsahuje prášek z mladé ječmenné trávy dvojnásobné množství proteinů. Jde především o aminokyseliny a rostlinné peptidy, snadno využitelné pro lidské tělo. Rostlinné peptidy chrání povrchové tkáně a sliznice před poškozením a přispívají k jejich regeneraci. Aminokyseliny jsou základním stavebním kamenem bílkovin, ze kterých je tvořena každá buňka lidského organismu, a jsou tak nepostradatelné pro zdravý buněčný růst, regeneraci a celkově pro zachování veškerých životních funkcí. Mladý ječmen obsahuje 18 (z 20) aminokyselin včetně esenciálních, které si tělo neumí vyrobit samo.
Vitaminy a minerály: Barley obsahuje široké spektrum vitaminů a minerálů vázaných v přirozené a dobře vstřebatelné formě. Jejich účinnost se synergicky zvyšuje vyváženým zastoupením a přítomností v biologickém komplexu s polysacharidy a bioflavonoidy. Vitaminy a minerály jsou rovněž důležité pro aktivaci přítomných enzymů. Mladý ječmen je zvlášť uznávaný pro vysoký obsah betakarotenu, provitaminu A, který působí jako účinný antioxidant a chrání tělo zevnitř i zvenku proti škodlivým účinkům volných radikálů a slunečního záření. Dále je bohatým zdrojem vitaminů skupiny B a C , které napomáhají regeneraci fyzických i psychických sil.
Chlorofyl: Fotosyntetické barvivo chlorofyl má vliv na stimulaci růstu tkání, tvorbu krve a červených krevních buněk i na celkové zlepšení krevního obrazu. Výrazně urychluje hojení ran, popálenin a brání vzniku zánětů a infekcí. Neutralizuje účinky volných radikálů, působí proti stárnutí organismu a podporuje imunitní systém. Poskytuje ochranu proti různým typům škodlivého záření a působení řady potenciálně škodlivých chemických látek.
Antioxidanty: Z mladého ječmene byly izolovány látky s antioxidačními vlastnostmi, které mohou přispět k prevenci civilizačních chorob. Přítomnost antioxidantů prokazatelně snižuje riziko napadení virovou infekcí.
Doporučené dávkování
3 lžičky prášku rozpuštěné ve 2 dl vody užívat nejlépe po ránu.
Prášek zamíchejte ve sklenici studené nebo vlažné vody (Pozor! Teplota vyšší než 50 °C ničí enzymy).
Barley užívejte nalačno alespoň 20 minut před jídlem.
Po třech týdnech užívání doporučujeme jeden týden pauzu.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování!
Nápoj je chutný v kombinaci se zeleninovými šťávami.
Při užívání tohoto produktu je nutné dodržovat dostatečný pitný režim.
Upozornění: Výrobek není určen pro děti do 3 let a osobám přecitlivělým na chlorofyl a ječmen. Doplňky stravy nejsou určené jako náhrada pestré stravy.
Způsob skladování: Uchovávejte v suchu a temnu při teplotě 10–25 oC, chraňte před mrazem. Ukládejte mimo dosah dětí!